Technisch Medewerker Buitendienst M/V

 

Snoeck Technical Solutions is de importeur van het Oostenrijkse merk Kräutler Elektromotoren voor de Benelux. Wij leveren en onderhouden de  buitenboord-, inboard-  en saildrive motoren. Onze klanten zijn verhuurbedrijven, werven, overheden, rederijen, particulieren, jacht installateurs etc..

 

Wij zijn door groei per direct op zoek naar een technisch medewerker met twee rechterhanden! Je bent verantwoordelijk voor het installeren van nieuwe installaties, stellen van diagnoses, uitvoeren  van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan diverse elektronische systemen in de plezier- en scheepvaart op locatie.

Kerntaken:

Het installeren van elektrische motoren en aanverwante systemen aan boord van schepen.

Het verrichten van reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Het zelfstandig stellen van diagnoses, adviseren en lokaliseren van storingen en het oplossen daarvan.

Het invullen van werkbonnen en het omschrijven van de uitgevoerde werkzaamheden.

 

Wie ben jij?

Wij zoeken een kandidaat die klantgericht, stressbestendig is en goed kan samenwerken. Je hebt minimaal een afgeronde LTS/MBO-opleiding in de richting techniek. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je bent handig, leergierig en gemotiveerd. Je hebt affiniteit met de maritieme sector en hebt geen 9-5 mentaliteit. Tevens ben je bereid om in weekenden te werken in verband met storingsdiensten. Kennis van de Duitse taal is een pré. Daarnaast ben je woonachtig binnen een straal van 25 km van ons bedrijf.

 

Aanbod

Wij bieden je een zelfstandige en afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf die een uitstekende reputatie heeft opgebouwd in de plezier- en scheepvaart. Je krijgt een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Neem contact op met Reinout Snoeck telefoonnummer 06-42920086 of mail naar info@snoeck2004.nl, Meer info over ons bedrijf kijk op de website www.elektrisch-varen.com.

Onze andere projecten

Leave A Comment