Onze Kräutler motoren

Interesse in Kräutler? Download hier de Kräutler catalogus of neem contact met ons op.

Leverancier van elektrische motoren

Wij zijn officieel importeur van Kräutler Elektromaschinen GmbH

Leverancier van elektrische motoren voor boten. Samen met u (of uw klant) zoekt Snoeck Technical Solutions naar de juiste oplossing voor uw/zijn boot. Wij begeleiden het hele project en zijn indien gewenst, het aanspreekpunt voor de werf die de (in)bouwwerkzaamheden verricht.

Opgericht in 1971

De fabriek van Kräutler bevindt zicht in het westen van Oostenrijk

Kräutler levert de complete elektrische aandrijvingen voor motorboten, sloepen, zeilboten, rondvaartboten en veerponten. Kräutler ontwerpt en levert speciale asynchrone draaistroommotoren voor de aandrijving in de machine-/bouwindustrie en autobranche. Elk jaar verlaten duizenden elektromotoren de fabriek in Lustenau.

Aandrijvingen voor motor-en zeilboten klaar voor montage

Motoren voor boten

Door toonaangevende innovaties, heeft de afdeling boot motors van Kräutler elektromaschinen GmbH zich gepositioneerd als een complete en toonaangevende leverancier op het gebied van elektrisch varen. Kräutler heeft een breed assortiment met motoren in verschillende uitvoeringen, motoren van 500 Watt tot 120 kW.

Tegenwoordig leveren wij bijna uitsluitend aandrijvingen voor motor-en zeilboten klaar voor montage. Een solide distributienetwerk is belast met de verkoop en service. Voor de Benelux is Snoeck Technical Solutions verantwoordelijk.

De bouw van elektrische motoren voor boten is begonnen in jaren 80

Kräutler’s kwaliteit, de beste prestaties

De bouw van elektrische motoren voor boten is begonnen in de jaren 80. Eerst voor eigen gebruik, doordat er geen enkel product op de markt voldeed aan de hoge eisen van de oprichter Oswald Kräutler.

Meer dan 35 jaar na de eerste motor voor een boot van Kräutler, heeft de kwaliteit van deze motoren in de tussentijd wereldwijde erkenning opgedaan. Geen wonder dat zeil-en motorboot fans “Kräutler” roemen om inzet voor kwaliteit en prestaties. Dit is de bijdrage aan een milieu gericht denken voor een betere toekomst.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

We nemen binnen enkele dagen contact met u op!
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Waar wil u een vrijblijvende offerte voor aanvragen?
Extra informatie