Waar komt Kräutler vandaan?

kraeutler_bootsmotoren_05

De fabriek van Kräutler bevindt zicht in het westen van Oostenrijk.

Opgericht in 1971

Kräutler levert de complete elektrische aandrijvingen voor motorboten, sloepen, zeilboten, rondvaartboten en veerponten. Kräutler ontwerpt en levert speciale asynchrone draaistroommotoren voor de aandrijving in de machine-/bouwindustrie en autobranche. Elk jaar verlaten duizenden elektromotoren de fabriek in Lustenau.

Motoren voor boten

Aandrijvingen voor motor-en zeilboten klaar voor montage.

Door toonaangevende innovaties, heeft de afdeling boot motors van Kräutler elektromaschinen GmbH zich gepositioneerd als een complete en toonaangevende leverancier op het gebied van elektrisch varen. Kräutler heeft een breed assortiment met motoren in verschillende uitvoeringen, motoren van 500 Watt tot 120 kW. Tegenwoordig leveren wij bijna uitsluitend aandrijvingen voor motor-en zeilboten klaar voor montage. Een solide distributienetwerk is belast met de verkoop en service. Voor de Benelux is Snoeck Technical Solutions verantwoordelijk.

kraeutler_bootsmotoren

kraeutler_schiffsantriebe_03-1

Kräutler’s kwaliteit de beste prestaties.

De bouw van elektrische motoren voor boten is begonnen in de 80er jaren.

De bouw van elektrische motoren voor boten is begonnen in de 80er jaren. Eerst voor eigen gebruik en in werkelijkheid omdat er geen enkel product op de markt voldeed aan de hoge eisen van de ondernemings oprichter Oswald Kräutler. Meer dan 35 jaar na de eerste motor voor een boot van Kräutler, heeft de kwaliteit van deze motoren in de tussentijd wereldwijde erkenning opgedaan. Geen wonder dat zeil-en motorboot fans “Kräutler” roemen om inzet voor kwaliteit en prestaties.

Dit is de bijdrage aan een milieu gericht denken voor een betere toekomst!

Download hier de Kräutler catalogus.

[button title=”Download hier” link=”https://elektrisch-varen.com/wp-content/uploads/2020/11/Catalog-Boatmotors.pdf” color=”#e9e5d9″ font_color=”#173a59″ large=”1″]

Projecten

Contact

logo-met-URL

center

Our address

Ons adres

Sleeuwijksedijk 18
4251XB Werkendam
T. +31(0)183-661891

no-repeat;center top;;

auto

Where and when we work

Wanneer kunt u ons bereiken

no-repeat;center top;;

auto